Как да купим бижута и накити, които ни подхождат

Накитите може да се използват от векове като средство на усъвършенстване на вида ви, както и за професията на всеки един.

От ниски на цена бижута, направени от естествени елементи подобно на дърво и тревни материали, до качествено изработени накити, използващи скъпоценни метали и скъпи образувания.

онлайн магазин за бижута

Накитите ще са добър вариант да подобрите вашия собствен външен вид от стотици години.
За щастие в днешно време имаме голяма гама от варианти за подбор. От нискобюджетните бижута до твърде скъпи от диаманти и злато, колиета, гривни и обеци за всеки един възможен номер и форма.
Ето няколко съвета относно избора на бижута, които ще са чудесен завършек на дрехите ви.
Синджири
Подобно на дрехите, различните видове е възможно да помагнат да изглеждате даже по-високи. В случай, че сте наистина по-ниски и искате да добавите чувството, че сте по-високи, тогава е препоръчително да изберете колиета, и де да са по-големи. Колиета, които са във формата на В или По-дълги, е възможно да удължат заобикалящия ви вид.
Какво да отбележим за онези от вас самите, и де да са високи и искат да махнат цялото внимание далеко от вашата височина? Ако случайно това сте вие, в такъв случай е добре да изберете колиета, които са къси.
Златни обеци
Обеци могат да покажат определени линия на вашето лице. В пряка зависимост от формата на вашето лице, имате възможност да използвате конкретни стилове обеци, за да наблегнете на красивите черти или намалите недостатъците. Щом говорим за линии на лицето и тялото, ние мислим за главните форми за кръгли, правоъгълни или с форма на квадрат.
Жените, които притежават кръгла форма разполагат с късмет, понеже могат да носят различни видове скъпоценности и да изглеждат добре. Ако обаче лицето ви е кръгло, не желаете да подчертавате пълната форма,хубаво е да не имате обеци и синджири с овална правилна форма. Безкрайно дългите златни обеци или пък с форма на квадрат ще помогнат реално да придадете дължина на вашето лице.
Гривни и пръстени
Много пъти, когато говорите или щом единствено стоите вашите ръце често ще са на лицето,така, ето защо е хубаво да имате бижута и накити.
В случай, че сте по-ниски, в такъв случай големите малки гривна за ръце могат да ви изглеждат неудобно, затова кичозните тънки гривна за ръце са именно това, което желаете. Но от друга страна, ако сте големи, може да изглеждате най-добре с широка гривна или куп гривни.
Щом избирате златни пръстени, е нужно да го комбинирате с вида на пръста си. Реално дали твоите ръце са къси или дълги. Така или иначе ще е нужно да бъдете сигурни, че златния пръстен не преминава точно през кокалчето, понеже това е не просто неудобно, но и не изглежда добре на ръката ви.
В случай, че ръцете ви са дълги, в такъв момент по-хубаво е да изберете по-малки нежни златни пръстени. Златните пръстени с кръгла правилна форма подхождат най-добре. Ако сте с много дълги пръсти, в такъв случай овалните с по-голяма лента вероятно ще подхождат най-хубаво върху вас.
Може да бъде трудно бързо да изберете скъпоценности за даден съществен празник – в някои случаи просто не може да купим коректното златно бижу за нас. Така е не защото не е възможно да си го закупим, а само и единствено защото няма как реално да решим кое. В такъв случай е добре да се допитате до специалисти, като онлайн магазин за бижута MK-ORO Jewellery . Има страшно много решения, като тенденциите много често се променят, така че може да бъде много трудно окончателно решение какво точно да си закупим.
Преценете накитите ви с нюанса на вашите очи . Доста хора се гордеят истински с цветовете на очите. Очите са входа на сърцето ни, нали? Може би. Вашите очи са главното местенце, което хората виждат, щом говорят с нас. Хубаво е да съчетаете украшенията си с цвета на очите.
Сините очи подхождат най-хубаво със сини скъпоценни украшения като син диамант и др. камъни. Ако искате да засилите цвят син на очите си, носете скъпи украшения, които са светло розов сапфир или шпинел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *